torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi vuodenaika

Hyvää uuttavuotta 2015! :) Blogi on kokenut pienehkön hiljaiselon tässä hetken kun olen ollut jatkuvasti töissä, mutta yritän taas parantaa tahtia, viimeistään viikon päästä kun työt loppuvat. ^_^

Ajattelin, että näin uuden vuoden ja uusien kujeiden merkeissä myös blogin sisältö laajentuu. Tänävuonna nimittäin tarkoituksenani olisi hieman kertoa teille myös materiaaleista joita käytän kuviini ja kertoa omia kommenttejani niistä. Myös ennen joulua tuli ostettu itselle tripodi, joten saatan kuvata joitakin piirustusvideoita joita julkaisen sitten tänne :)

Mitä sarjakuvaan tulee, pyrin ensiviikon jälkeen tekemään vähintään sivun/vk, jotta tahti pysyisi hyvänä sekä tarinan saisin 10vuoden jälkeen vihdoin pakettiin ja mieleisekseni.Sivuja on nyt luonnosteltu valmiiksi 5kpl, joten enään täytyy vain piirtää ne puhtaaksi uudelle paperille ja värittää!

Lisäsin tuohon sivupalkkiin tekstiä, josta näette, mitä blogiin tulee tämän vuoden aikana. Toki ehdotuksia saa laittaa kommenttiboksiin, mitä juuri te haluatte tänne tulevan.

Kiitos ja vielä kerran ihanaa uuttavuotta!


2 kommenttia:

  1. Esittely eri rocky-versioista kommenttejen kera: mikä on muuttunut 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha pitää joo laittaa vaik skanneja joka versiosta ja kertoo niistä : D

      Poista